Fairview Press Kit

Bedrijfsoverzicht, nieuws en media

Algemene

informatie


Fairview is een Nederlands bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring met narrowcasting. Zij maakt nu haar intrede in de Spaanse markt. Bij Fairview zijn we experts in het creëren van aantrekkelijke content voor schermen in bedrijven en organisaties.

We creëren indoor entertainment ervaringen door onze interactieve software in te zetten die je de mogelijkheid geeft om content op schermen te maken, beheren en delen op verschillende locaties.

In Spanje gestart: 2016

Locatie Spaans kantoor: Sitges, Barcelona

Grootte team: 10 personen

Perscontact: info@fairviewcorp.com

Persbericht

Bringing indoor media to life

Bringing indoor media to life

17 february 2020

FAIRVIEW, NARROWCASTING: FUN, EASY, WOW

Fairview is een Nederlandse technologie pionier met meer dan 20 jaar ervaring met narrowcasting, welke nu zijn intrede maakt in de Spaanse markt.

 

 

 

 

 

Over

Fairview

Bringing indoor media to life

Bringing indoor media to life

Bij Fairview zijn we pioniers van technologie, we brengen indoor media tot leven. Elke dag vangen we de aandacht van miljoenen mensen door het leveren van indoor media ervaringen met ons bewezen content platform.

Fairview heeft het vertrouwen gewonnen van meer dan 5000 klanten, leiders en partners in retail, kantooromgevingen, horeca en leisure en een gevarieerd bestand bij indoor industrieën zoals gezondheid en wellness.

De historie van ons bedrijf:

Fairview is een aftakking van een bedrijf die is opgericht door Rory Ligthart in 1999, Notice Branded Media. Notice Branded media is al meer dan 20 jaar gevestigd in Amsterdam en zit in het vak van instore digitale media.

Acht jaar geleden hebben we besloten om onze uitgebreide kennis en ervaring, die we hebben opgedaan bij het bedienen van honderden grote retailklanten als Media Markt, Toyota, BP en vele anderen, in te zetten om een narrowcasting platform op te zetten.

We noemen dit platform Fairview. Op dit moment is Fairview succesvol in Nederland en Duitsland en we zijn nu aan het uitbreiden in Spanje.


On top of this, as the online process becomes more transactional, audiences become more sensitive to being sold to. Physical locations can restore trust to the mix, by providing non-transactional experiences and therefore a greater experiential value.

Over ons

platform


How to bring indoor

media to life

How to bring indoor media to life

Het platform geeft gebruikers de mogelijkheid om hun eigen narrowcasting kanaal te hebben waarmee ze hun eigen content kunnen creëren en het overal vandaan kunnen programmeren en zo tonen op locatie.

We ondersteunen de gebruikers ook bij het maken van content en adviseren ze bij het installeren van de hardware of installeren het voor hen.

 

 

 

 

 

Industrieën

What is indoor
engagement media?
What is indoor engagement media?

De organisatie werkt met 3 verschillende merken en bedrijven:

  1. Directe klanten: Met het Easyscreen.tv label wordt narrowcasting erg makkelijk gemaakt en is ook zeer toegankelijk voor alle verkopers en geïnteresseerden die een krachtig narrowcasting kanaal willen opzetten voor hun bedrijf of organisatie.
  2. Distributeurs en wederverkopers: Met het SignageControl label werken ze alleen met wederverkopers en ondersteunen ze hen bij het verkoopproces. Fairview levert ondersteuning, maar geeft wederverkopers ook de mogelijkheid om het platform te gebruiken en additionele diensten toe te voegen voor hun klanten.
  3. Private label partners: Onder de vlag van Fairview’s private label kunnen merken zoals Sportlink, Marketing in Beeld en Medichain worden bediend met een eigen narrowcasting platform voor hun klanten, met hun eigen merknaam en als onderdeel van het pakket aan diensten wat zij aan hun klanten aanbieden.

 


The indoor communication process that leads to an audience having a positive engagement with the brand, organization or offering.

 

 

Oprichter

Thousands of locations use Fairview to power engagement

rory-profile-photo

 

Rory Ligthart
Oprichter en managing partner bij Fairview Indoor Media

19 jaar geleden waren we een pionier in de industrie van het creëren van digitale ervaringen in de echte wereld.

Gedurende de laatste paar jaar hebben we al onze mankracht ingezet om een mooi indoor media engagement platform te maken die we aan kunnen bieden als een SaaS, direct aan klanten via ons merk www.Easyscreen.tv en aan wederverkopers via www.signagecontrol.com.

Dus heb jij een superbe digitale ervaring in de echte wereld nodig met technologie, design en content? Ik sta open voor uiteenzetting van de mogelijkheden en inspireer je graag!

Samen met ons wereldwijde netwerk zijn we hier om jou te ondersteunen
What is indoor
engagement media?
What is indoor engagement media?
omnichannel-fairview

Samen met ons wereldwijde netwerk van vertrouwde partners, versterken en ondersteunen we tienduizenden lokale, regionale, nationale en globale merken.

Met onze skills op het gebied van media technologie, software ontwikkeling, video, motion graphics en hardware integratie, leveren we een sterke en snel groeiend netwerk van partners wereldwijd.

The smart targeted indoor digital media cocktail blending physical and digital communication experiences.

Indoor Engagement Media that feeds and is consistent with online engagement media.


The smart targeted indoor digital media cocktail blending physical and digital communication experiences.
Indoor Engagement Media that feeds and is consistent with online engagement media.

We geven onze partners de mogelijkheid om te gedijen en domineren in hun segment met digitale media voor publieke en commerciële ruimtes.

Over het algemeen zijn onze partners organisatie die gespecialiseerd zijn in audiovisuele media technologie met een grote kennis van hun lokale markt. Als Fairview bieden we toegang tot zowel de merken als service partners waar we voor werken.


The indoor communication process that leads to an audience having a positive engagement with the brand, organization or offering.

Afbeeldingen

Download onze logo’s, afbeeldingen van onze producten en ons team.


Contact


 

Experience a world of new opportunities


 

Experience a world of new opportunities


 

Nederland
Willem Fenengastraat 21
1096 BL Amsterdam.

Email: sales@fairviewcorp.com

Telefoon: +31 (0)88-4260500

 

Spanje
Calle Germans Maristes N8 Bajos
08870 Sitges. Barcelona

Email:ventas@fairviewcorp.com


Telefoon: (+34) 93 007 18 67

Offices in Amsterdam, Barcelona, Milan, Warsaw and Kiev  - Fairviewcorp.com -  All rights reserved 2024 ©   Terms and conditions.

Keen digital out of home technologies - keentech.tv All rights reserved 2018 ©

Keen digital out of home technologies - keentech.tv All rights reserved 2018 ©

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.