Accountmanager

 

Fairview is an indoor media engagement-technology pioneer that brings indoor media to life.

Every day, we immerse millions of people in superb indoor media experiences through our proven engagement platform.By fusing design, technology and content together to form an engaging experience, we’re able to captivate indoor audiences.

 Fairview has earned the complete trust of over 5,000 leading clients and partners in a variety of indoor environments, such as retail, office and manufacturing, leisure and hospitality, theatres, gyms, and healthcare facilities.

fairview facebook - digital signage

These are all customers for whom exploring new opportunities to operate indoor engagement media are paramount.

The Fairview Indoor Engagement Platform - through our teams in our contentlab, designlab and tech lab - offers an easy user-interface, stunning designs for creatives, delivers robust operations for technicians and spot-on content configuration for marketers, all of which provides a compelling blend of indoor AV content.

 After all, Fairview is on a mission to break new ground in bringing indoor media to life.

We are in need of an:

Accountmanager - Inside sales

 
Fairview Indoor Media


Werken bij Fairview is werken aan ‘positive audience engagement by connecting people and places’. Ieder dag zorgen wij ervoor dat honderdduizenden mensen vermaakt worden, een stukje wijzer worden of geholpen worden in hun werk. En dat op een positieve, leuke manier!
Wij zijn een techbedrijf op het gebied van digital signage. Wij bieden een cloud based platform (Easyscreen) aan waarmee een beeldscherm aangestuurd kan worden. Tegenwoordig niet meer weg te denken, waar wordt er niet gecommuniceerd via beeldschermen.

Wil jij helpen bij het veroveren van deze dynamische, technologische en ontzettend leuke markt? Solliciteer dan!

Wie zoeken wij?


Wij zijn op zoek naar een accountmanager (inside sales) met werkervaring tussen 3-7 jaar die onze software verkoopt bij partners en bij eindklanten. Dit betekent dat je zelf kansen signaleert en opzoekt en dat je ervoor zorgt dat we de kansen ook weten om te zetten in omzet. Daarnaast word je verantwoordelijk voor een aantal bestaande klanten. Met deze klanten voer je gesprekken om kansen te signaleren en je zorgt ervoor dat ze klant blijven.    

Wij zijn een snelgroeiende scale-up dus wij zoeken ook iemand die het leuk vindt om mee te bouwen aan onze organisatie. Affiniteit met software en technologie is een pre. Daarbij is het super belangrijk dat jij echt bijdraagt aan onze groeiambities, die zijn groot! Als we dit samen moeten vatten in kerncompetenties komen wij tot onderstaande:


Ondernemend
Teamplayer
Competitief
Sociaal
Zelfstandig

Hoe ziet jouw dag eruit?


Je start om 09.00 uur in Amsterdam met onze weekly standup. Hierin licht je kort en bondig je week toe. Vervolgens bel en mail je prospects die via het crm systeem omhoog komen zodat je weet dat je deze prospects moet oppakken. We doen veel online en met ons crm systeem. Vervolgens pak je zelf een project op waarmee je zorgt voor leads.

Denk aan een bepaalde sector waar je verantwoordelijk voor bent en waarvoor je marketing inzet. 


In de middag heb je een call met een bestaande klant. Je bespreekt hoe het gaat, waar we verbeteringen kunnen doorvoeren en signaleert de kansen die er zijn binnen dit account.

Je zet samen met je collega’s van marketing en support een campagne op om kleinere bestaande klanten vaker te benaderen. Dat doe je via ons crm systeem.

Wat bieden wij?


Een ambitieuze werkomgeving waar je jezelf kunt zijn. Een informele sfeer waar werk en plezier hand in hand gaan. Je werkt in een internationaal team van circa 20 mensen. Naast het kantoor in Nederland hebben we een kantoor in Barcelona en Kiev.

Wij bieden een marktconform salaris en veel doorgroeimogelijkheden. Een kantoor in Amsterdam dat goed bereikbaar is via openbaar vervoer. Een groep jonge, ambitieuze collega’s die er met z’n allen keihard voor werken om een succes te maken van Fairview Indoor Media. Op vrijdag sluiten we week af met een borrel. Wij zoeken iemand voor tenminste 32 uur.


Wie zijn wij?


Fairview Indoor Media is een spin-off van Notice Branded Media. Inmiddels helemaal zelfstandig en we groeien hard. We bieden twee labels aan; Easyscreen en SignageControl.

Easyscreen is het label voor de directe markt en SignageControl bieden wij via resellers aan. We hebben meer dan 5000 klanten in verschillende sectoren van ziekenhuis tot makelaar.

 
Om een goed beeld te krijgen van onze software kun je op onze product website www.easyscreen.tv kijken, daarop lees je eigenlijk precies wat we doen en voor wie we dat doen. Onze company info vind je op onze company website: www.fairviewcorp.com

 
Ben je enthousiast? Stuur je motivatie en CV naar Sanne van den Abeelen, onze Office Manager: sanne@fairviewcorp.com. Voor vragen kun je bellen naar 020-7548660.

 
For more information on the company, see www.fairviewcorp.com

For more information on the products and services: www.easyscreen.tv

Offices in Amsterdam, Barcelona and Kiev  - Fairviewcorp.com -  All rights reserved 2019 ©   Terms and conditions.

Keen digital out of home technologies - keentech.tv All rights reserved 2018 ©

Keen digital out of home technologies - keentech.tv All rights reserved 2018 ©